Pomeje chce zkusit poslední, velmi riskantní možnost, jak vyléčit rakovinu!

 Celebrity 
08. listopadu 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Pomeje operaci nepodstoupí, ale chce rakovinu vyhladovět ShowPix
Poslední šanci na to, jak se dostat z rakoviny hrtanu, chce vyzkoušet herec Jiří Pomeje. Poté, co prohlásil, že než operaci a "umělého slavíka", tak raději zemře, se rozhodl, že tomu ještě možnost dá. Je ale velmi riskantní!

Lékaři Jiřímu Pomejemu údajně řekli, že pokud nepodstoupí radikální zákrok, při kterém by přišel o hlasivky a měl by takzvaného slavíka, dožije se maximálně dvou let. Pokud podstoupí operaci a chemoterapie, má šanci, že bude žít desítky let. Je to ale otázkou, protože i tak se může agresivní nádor, kterým herec trpí, vrátit. 

„Viděl jsem dokument, který je o lidech, nad jejichž životem kvůli rakovině lékaři zlomili hůl, odmítli je už léčit a dávali jim týdny života. Oni si ale našli hladovku, při které se pijí pouze šťávy z řepy, mrkve, celeru a určité čaje. Rakovinu za těch dvaačtyřicet dnů z těla vypudili a dodnes žijí – a je to třeba už dvacet let, bez jediného problému. Lékaři to považují za zázrak, tak to zkusím taky," nechal se nemocný Pomeje slyšet. 

Rakovinové bujení má podle odborníků rádo kyselé věci a cukry. „Já ji tou dietou nechám vyhladovět a ona nebude mít z čeho žít. Tonoucí se stébla chytá, ale já teď tomuhle věřím a jdu do toho,“ řekl odhodlaně.

Mnozí lékaři však nad podobnými praktikami kroutí hlavou. „Pokud nezemře na nádorové onemocnění, umře hladem. A rozhodně není pravda, že by vždy takový druh onemocnění ,vyléčila hladovka´. Byly takové případy, ale spíš výjimečně. Neznám stav pana Pomejeho, nicméně jeho nádor je evidentně agresivnější a měl by volit radikální postup, byť bude bez hlasu. Ale bude žít," uvedl jeden z předních onkologů. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47