V českém šoubyznysu se to začalo hemžit zásnubami, ale i rozchody a rozvody!

 Celebrity 
04. listopadu 2017 02:02 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželství Michaely Jílkové i Gábiny Partyšové se rozpadla archiv
V českém šoubyznysu se to začalo hemžit rozchody a rozvody. Nyní vztahy zkrachovaly jak moderátorce Gábině Partyšové, tak i Michaele Jílkové. Obě dámy si žijí na vysoké noze. Bude to tak i poté, co skoncovaly se svými protějšky?

S movitým podnikatelem Danielem Farnbauerem se Gábina Partyšová rozešla prý v dobrém. „My jsme se rozešli v lásce, dál jsme přátelé. Chceme chodit dál na společné večeře. Někdy to tak ti dva lidi cíti, že ten náš směr je každej trošičku odlišnej. Na rozpadu vztahu nemá vliv nikdo třetí," řekla Partyšová, která se před více jak třemi lety rozešla s Josefem Koktou.

Každý už bydlí jinde, nicméně se prý navštěvují. „Neumím to vlastně ani vysvětlit. Je to trochu něco mezi nebem a zemí," podotkla Partyšová.

To její kolegyně Michaela Jílková takhle idylické vztahy se svým manželem, mediálním magnátem Michalem Voráčkem, rozhodně nemá. Brali se před třemi lety, spolu byli déle, ale teď spolu už pět měsíců nejsou. „Ano, už spolu nejsme," řekla stručně Jílková, kotelnice, která má na České televizi pořad Máte slovo. 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47