Křížková dostala dorty, obrovské kytice i vlastní ulici!

 Celebrity 
01. října 2017 02:20 / René Černý
  0
📷
6 fotografií v galerii
Hanka Křížková dostala na koncertě veliké kytice i ceduli s vlastní ulicí! Radek Klimeš
Zpěvačka a herečka Hanka Křížková oslavila letos v srpnu své kulatiny. Nejprve slavila s rodinou a s přáteli. Teď se svými fanoušky a diváky v rámci velkého narozeninového koncertu. Naprosto zaplněné divadlo Hybernia jí tleskalo vstoje a k tomu pro ní její přátelé připravili i několik překvapení.

Křížková, která patří u nás k nejobsazovanějším zpěvačkám v muzikálech a zároveň k těm s nejsilnějším a nejčistčím hlasem, prozradila, že dokud měla na začátku svého věku pětku, tak to ještě šlo. „Tu šestku, tu já prostě ráda nemám a teď už to bude jenom horší,” smála se z pódia zpěvačka a herečka.

Mnohými písničkami, při kterých ji doprovázel band Martina Kumžáka, s nímž vystupuje už 25 let, publikum dojala. Ale i ona sama byla na pódiu několikrát pořádně naměkko. „A proč já jsem se dneska malovala. Kája Pavlíček mě tak hezky nalíčil, a teď…,” dodala s úsměvem, ale se slzami v očích, když dostala například obrovské kytice nebo dva veliké dorty. „Máte štěstí, že jsou tam ty dvě třicítky" smála se oslavenkyně na celé divadlo. 

Dojatá byla i v momentě, kdy viděla na plátně videopřání od svých přátel a kolegů, mezi kterými nechyběly herečka Iva Hüttnerová, zpěvačka Monika Absolonová, lékař Pavel Boček, dvorní textař Ruda Kubík nebo neteř Gábina Kapounová. „Moc hezké, opravdu a dojali jste mne. Narozeniny jsem si opravdu užila. Moc děkuji za všechny květiny a dárky, ale hlavně za to, že jste přišli. Moc si toho vážím,” vzkázala všem ještě Křížková.

Jako kuriózní dárek dostala od přátel ceduli s vlastní ulicí, jak teré stálo: Hany Křížkové Holešovice - Praha 7.

Na konci rozdávala ceny v rámci losování tomboly a mezi publikum pak rozdala i skvělé větrníky a věnečky. 

Do dalších let si Hanka Křížková přeje hlavně zdraví a ještě nějaké zajímavé role. Momentálně účinkuje ve čtyřech muzikálech: Dracula, Carmen, Sibyla a Mefisto a v zimě se po Čechách, Slovensku a dokonce v Německu uskuteční znovu představení Popelky na ledě. 

„Mám ráda publikum, ráda se směju, i proto dělám často své recitály a jezdím sama, či s kamarádem talk show a musím říct, že jsou všude úžasní lidé a to mě hodně nabíjí,” dodává oslavenkyně Hanka Křížková, která je kromě jiného patronkou OS Sluneční paprsek, který organizuje ozdravné pobyty u moře pro děti po onkologické léčbě, či sdružení Diacel, jenž sdružuje lidi s cukrovkou a celiakií.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47