Květě Fialové dcera poslední přání nesplní!

 Celebrity 
30. září 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Poslední rozloučení s Květou Fialovou se uskuteční ve čtvrtek v Divadle ABC archiv ČT
Poslední přání své mamince Květě Fialové (†88) její dcera Zuzana Hášová nesplní. Herečka, která zemřela začátkem týdne, si totiž žádný veřejný pohřeb nepřála. Přesto mít poslední rozloučení bude. Podobně, jako další zesnulý umělec, Jan Tříska (†80).

„Maminka si přála, aby všechno proběhlo bez obřadu. Chtěla, aby si lidé pouze otevřeli šampus, zapálili svíčku a pomysleli na ni. Já to takhle ale nedokážu. Tolik lidí, co mě píše a volají, tak se s ní rozloučit potřebují a i já to potřebuju,” svěřila se dcera herečky Zuzana Hášová.

Zvažovala tedy i variantu žádný pohřeb nedělat. Jenomže by jí to nejspíš mnozí přátelé neodpustili. Takže nemůže mamince její přání splnit. Květa Fialová by se ale prý rozhodně nezlobila, lidi a publikum milovala.

Hášová jen řešila, zda čtvrtek, nebo pátek. Pak se rozhodla pro první variantu.  „Původně jsem uvažovala i o pátku, ale nechtěli jsme narušit rozloučení s panem Třískou,” dodala Zuzana Hášová.

Právě v pátek bude rozloučení s hercem Janem Třískou, který zemřel v pondělí po sobotním pádu či skoku z Karlova mostu. Rozloučení bude na jevišti Národního divadla. Kde nakonec skončí ostatky obou herců, není ještě jasné. 

 

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47