Takovéhle obří hřiby našel syn hitmakera Karla Vágnera

 Celebrity 
20. září 2017 02:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takové unikátní úlovky našel zpěvák Josef Vágner v podstatě náhodou archiv J. Vágnera
Hraje ve čtyřech muzikálech téměř současně, jezdí koncertní vystoupení a ještě zvládá chalupařit. Takový je syn hitmakera Karla Vágnera, Josef Vágner. Ten se pochlubil svým luxusním úlovkem z lesa, jen pár dní poté, co s kolegy oslavil 222. reprízu muzikálu Mýdlový princ!

Takové hřiby, jaké zpěvák a herec Josef Vágner našel na Tachovsku, kde má chalupu, se jen tak nevidí. „Jen obyčejná ranní procházka s přítelkyní Marlene a se psem Trampem v lese před chalupou, kde nikdy moc hub nerostlo. Tak jsme ani na houby nešli natož s košíkem," prozradil. 

A co teď s nádhernými hřiby udělá? „Táta houby miluje, tak mu je hned vezu domů. Určiitě mu to udělá radost, když už je z nemocnice doma," prozradil zároveň fakt, že známý skladatel Karel Vágner je na tom už lépe. Před několika dny byl hospitalizován kvůli celkové sepsi organismu. „Cítí se lépe a odpočívá a pořád něco vymýšlí," prozradil jeho syn Josef.

Ten také hraje a zpívá ve velmi úspěšné muzikálové komedii Mýdlový princ, která je složena ze samých hitů Václava Neckáře a na prknech pražské Broadwayie se hraje už 4. sezónu.

Slavnostní představení si nenechal ujít ani sám Václav Neckář, který usednl v divadelní lóži se svým bratrem Janem. Právě Václav Neckář si vloni vybral Pepu Vágnera jako hosta na své dva velké vánoční koncerty, kde si společně zazpívali legendární hit Půlnoční. 

„Každá repríza Mýdlového prince, kterou navštívím, je fantastická. Jsem moc rád, že si diváci muzikál oblíbili, těší mě to,“ řekl k muzikálu Václav Neckář, který dostal za úkol rozkrojit dort. 

Muzikál také hostuje v Brně a od října se bude v Divadle Broadway střídat s novinkou Michala Davida Muž se železnou maskou v režii Libora Vaculíka, kde mimo jiné zmíněný Josef Vágner také hraje a zpívá. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008