Půjde Vondráčková s manželem do dalšího soudního sporu? Cítí se totiž poškozena!

 Celebrity 
14. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Helena Vondráčková slaví letos jubileum, ale radost jí kazí spor, který vznikl kvůli koncertu v Opavě Archiv H. Vondráčkové
Helena Vondráčková patří k našim nejúspěšnějším zpěvačkám a největším profesionálkám. Navíc k těm umělkyním, které zvládají zpívat, tančit i hrát. Letos slaví významné jubileum a jak sama říká, je spokojená, protože se jí daří. Teď jí ale náladu kazí kauza, která se objevila kvůli jejímu zrušenému koncertu.

Vondráčková, potažmo její agentura, zastoupená manželem Martinem Michalem, řeší spor s agenturou Radima Masného, která měla v Opavě organizovat zpěvaččin koncert. Ten byl však zrušen. Na internetu se navíc objevila fotka billboardu s přelepenou informací, že koncert byl zrušen pro nezájem. 

Zatímco agentura Radima Masného tvrdí, že vystoupení bylo skutečně zrušeno, kvůli malému zájmu o vstupenky, management zpěvačky namítá, že to bylo pro neserióznost a hrubé porušení smluvních podmínek ze strany pořadatele. 

„Koncert Heleny Vondráčkové zrušila její zastupující agentura MM Praha pro hrubé porušení smlouvy ze strany pořadatele. Přelep na reklamních poutačích není pravdivý a v tuto chvíli se celou záležitostí zabývá právní zástupkyně," uvedl PR manažer zpěvačky Luboš Procházka. 

Není vyloučeno, že spor skončí až u soudu. Každý má teď svou pravdu. Zatímco strana Heleny Vondráčkové tvrdí, že šlo o porušení smluvních podmínek, strana pořadatele se ohrazuje, že pro nezájem o vstupenky chtěli jednat s agenturou MM o změně prostoru za menší a upravení podmínek. A dohoda s managementem zpěvačky dle jejich slov nebyla možná.

Manžel Heleny Vondráčkové ale namítá, že agentura začala koncert organizovat v únoru, ale promovat až v červeci. Za takových okolností pak vykládat, že o koncert není zájem, je podle Martina Michala amatérismus.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?