Absolonová se zastala kolegyně Vondráčkové kvůli urážkám!

 Celebrity 
16. září 2017 04:05 / René Černý
  0
📷
2 fotografie v galerii
Monika Absolonová se zastala své kamarádky, zpěvačky Heleny Vondráčkové! ShowPix
Monika Absolonová nemá problém říct svůj názor a taky to udělala. Nyní se zastala kolegyně a kamarádky Heleny Vondráčkové v kauze se zrušeným koncertem a zvláštně přelepenými billboardy.

Zpěvačku nejvíce naštvalo vyjádření šéfa TOP 09 Miroslava Kalouska, který na sociální síti uvedl, že „nejde o koncert ale trapnou estrádu”, v čemž ho podpořil i mladý politik Dominik Feri. 

Zatímco Helena Vodráčková s manželem Martinem Michalem zvažovali podání žaloby, Kalousek obrátil a svůj status z profilu sundal. Prý proto, že se nechce hádat. Ale názor na to, co je koncert a co estráda prý nezmění.

Absolonová se však do kauzy pustila a nenechala na politicích niť suchou! „Tak jsem si přečetla několik článků o tom, jak Miroslav Kalousek a Dominik Feri okomentovali zrušení  koncertu Heleny Vondráčkové… buď se mi to zdá a nebo mají naši politici super starosti a navíc naprosto postrádají džentlmenství???!!!,” uvedla Absolonová.

Pochopitelně se své kolegyně a kamarádky zastala a udělala to prý proto, že cítila, že to tak má být. „Helena Vondráčková je vynikajici zpěvačka, která rozdavá radost svým zpěvem 10tky let, dokonce se prosadila i v Polsku, Německu a Rusku. Navíc je to dáma a mě výroky zmíněných pánů fakt uráží. Myslím, že takové fórky patří možná tak na základní školu. Tohle má být opravdu politická elita nebo se mi to jen zdá? Estrádu, bohužel bez jakéhokoliv náznaku uměleckého výkonu, podle mne pan Kalousek a další denně předvádí v parlamentu... Ufff, to se mi ulevilo. Nezlobte se, muselo to ven,” dodala na profilu na sociální síti Absolonová.

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum