Ve svém oboru je česká topmodelka jako doma, ale co rodinné vlohy? Ty na rozdíl od její výšky zakrněly.

 Celebrity 
16. října 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Linda Vojtová nezdědila hudební nadání Michaela Feuereislová
V patnácti letech vyhrála celosvětové finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look, což odstartovalo její kariéru jako raketa. Dva roky cestovala a nakonec se už v sedmnácti odstěhovala do Ameriky, kde dodnes žije a i téměř ve třiceti letech se úspěšně věnuje nevyzpytatelnému odvětví. Krásu a talent na modeling tedy Linda Vojtová zapřít nemůže.

Hudební vlohy však po svém milovaném dědečkovi, kterým je český skladatel Vadim Petrov, nezdědila. Kdyby jí ale nevyšel modeling, u muzicírování by prý určitě neskončila. „Myslím, že bych se hudbě nevěnovala. Já jsem sice hrála devět let na klavír, ale bohužel jsem nepodědila ten úžasný talent co měl děda, takže bohužel ne,” prozradila vipstory.cz topmodelka Vojtová.

Jak je vidět, melodiemi prosycený domov tak ještě z učedníka nedělá žádného mistra. To více talentu zdědila její maminka Taťjana, která to zřejmě tušila, a tak své dceři v opuštění hnízda nebránila. „Mamka neměla problém s tím, že jsem se tak mladá odstěhovala do New Yorku, naopak mě spíš hecovala, abych to udělala, protože proč ne? Mládí je správná doba na takové věci,” řekla krásná Linda, která je svým vzezřením přirovnávána k topmodelce Gisele Bundchen.

Momentálně Linda Vojtová tráví hodně času v Čechách, protože zde chystá na počest svého dědečka koncert vážné hudby.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod