Proč Krampol nebo jeho žena lžou o jejím stavu?

 Celebrity 
30. června 2017 04:50 / René Černý
  2
📷
1 fotografie v galerii
Hana Krampoová není v pořádku už dlouho, teď to vygradovalo! ShowPix
Kdo tu lže? Jiří Krampol, jeho manažer nebo jeho žena, která je čtvrtým dnem na psychiatrii na Karlově náměstí? Důvodem je předávkování léky a údajně v kombinaci s alkoholem. To ovšem pacientka odmítá!

Zatímco Jiří Krampol a jeho manažer tvrdili, že oni nechali Hanu Krampolovou v těžkém stavu převést do nemocnice, protože požila smrtící koktejl z prášků a alkoholu, ona tvrdí, že nepila ani kapičku. 

Je přitom na detoxikačním oddělení, tedy v místě, kde jsou pacienti závislí na drogách či alkoholu. Pokud by zvolila jen špatnou kombinaci léků, nejspíš by byla na interně, ale takhle? 

„Někdo lže. Jirka chtěl nejspíš chránit Hanku, ale už to nedal a řekl pravdu. Ona se teď snaží to maskovat. Jako řadu let to, že pije. A že užívá léky na bolest a deprese. Vždyť její stav je podlesní měsíce hrozný," řekl známý manželů Krampolových. 

Sám herec známým přiznal, že je rád, že se jeho žena do péče lékařů dostala, protože to mohlo skončit katastrofálně. Stačilo málo a Hanu Krampolovou už by nikdo nikdy neprobudil. V nemocnici, odkud nesmí na krok, bude několik týdnů. Co bude pak, je otázkou. Nejspíš bude potřeboval psychiatrickou léčbu v ambulantní formě i nadále...

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod