Bílá se v dokumentu ukázala neskutečně lidsky! Čekala, že to někdo ocení!

 Celebrity 
09. dubna 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
3 fotografie v galerii
Lucie Bílá s režisérkou Terezou Kopáčovou při natáčení dokumentu Nebe, peklo, Lucie! ČT
Lucie Bílá je sice žena mnoha tváří, ale jít před kameru do dokumentu nenalíčená, nebo v situaci, kdy musela zrušit dvě vyprodané O2 arény, to chce kus odvahy. Tohle se nedá zahrát, to se musí cítit. Myslí si to i řada jejích přátel, fanoušků, ale i těch, kteří ji doposud třeba moc "nemuseli"!

Dokument Nebe, peklo, Lucie odvysílala Česká televize v sobotu večer, den po 51. narozeninách Zlaté slavice. Ukazuje část jejího soukromí, její profese. Jejích vzletů i pádů. Několikrát se "dožaduje" úcty. Kritizuje své kritiky, ale neuvědomuje si, že si tím i ubližuje. Přesto to dělá. Říká, co si myslí. 

Mnoho lidí mělo šanci vidět, jak Lucie Bílá žije, jak se chystá na svá vystoupení. Jak zvažovala, zda koupí kulturní dům v rodných Otvovicích a přiznává, že jí to může finančně zruinovat. Přesto pustila štáb televize až takhle blízko do svého nitra. 

„Lucii Bílou jsem vnímala dlouho jako skvělou zpěvačku, profesionálku, ale nikdy jsem nebyla přesvědčena o její opravdovosti. Myslela jsem si, že spoustu věcí jen hraje. Když jsem ale viděla dokument o ní, pochopila jsem, jak šíleně těžké to má. A to i jako žena, což my ženy dobře víme," napsala na sociální síť do jedné z diskuzí paní Blanka.

V diskuzích se objevují i kritiky typu: „Nojo, herečka. Zase udělala všechno proto, aby nás dojala a ukápla slzička. Proč se pořád sebelituje, tak ať jde umývat nádobí a přestane zpívat...," napsal další diskutující Marek.

Jenomže Bílá ukázala, že se umí ukázat nejenom v tom pozlátku, ale i v tom, co by nikdy neukázala. Bez makeupu, v emocích. V situacích, kdy každý člověk chce být spíš sám, a ne před miliony lidí díky kameře. Musela ukázat to, jak jí bylo, když rušila své vysvěné dvě O2 arény. Když jí nebylo dobře, anebo, když si o sobě přečetla i nepěkné věci...

„Tohle dokáže málokdo ukázat světu. Lucce za to patří obrovský obdiv. Ona takováhle opravdu je. Má možná tisíce chyb, ale kdo je nemá. A tu úctu si rozhodně zaslouží. Dře jako kůň a jsou tací, kteří ji namydlí schody kdykoli. A to je smutné," dodala jedna z fanynek paní Jarka. 

Teď je ale Bílá šťastná. Našla velkou lásku a pro tu žije, stejně jako pro svou práci a fanoušky. 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum