Bučková se zastala Noida! Gábino, proč lžeš?

 Celebrity 
08. dubna 2017 03:20 / René Černý
  0
📷
1 fotografie v galerii
Přestože se Noid s Bučkovou před několika lety rozešli, ona se ho teď zastala! archiv Nova
Proč stále ještě manželka zpěváka Václava Noida Bárty lže? Tvrdí o něm, že má své démony. Jezdím byly drogy, druhým alkohol, a že to je důvod, proč se s ním rozešla. Jenomže po exmnaželce Lucii Bílé se teď hudebníka zastala i další bývalka!

Také modelka Eliška Bučková, která dnes žije s rybářem Jakubem Vágnerem, se za Noida postavila. Odmítá, že by Vašek byl nějaký alkoholik nebo feťák! 

„Je to úplný nesmysl. Drogy jsem u něj nikdy neviděla, a když pil alkohol, tak jsme pili spolu. Žili jsme spolu dva roky a rozhodně nikdy neměl takový problém, aby se musel léčit. Je to rocker, tak mi nepřijde divné, když se občas napije a opije. A co já vím, tak Vašek teď už 50 dní nepije, protože je v hubnoucím programu," řekla Bučková pro Blesk.

To, co se mezi Noidem a jeho Gábinou stalo, prý Elišku Bučkovou hodně mrzí! Hlavně kvůli jejich dcerce Terezce, ale i kvůli společným plánům!

„Měli jsme na léto naplánovanou společnou dovolenou na rybách. Ale ještě víc mě mrzí, že se takhle veřejně osočují. Vašek tohle určitě nechtěl. Ženou jeho života je dcera Terezka a představa, že si tohle jednou přečte, je zničující," dodala modelka.

Jak nakonec válka mezi Vaškem a Gábinou dopadne, je ve hvězdách. Mnozí, kteří Noida znají ale říkají, že Gábina prostě lže. A že je to velmi nefér...!

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008