Tohle raději ani nečtětě! Bílou a Gotta pranýřují kvůli neúčasti na pohřbu Špinarové!

 Celebrity 
04. dubna 2017 04:50 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Karlu Gottovi a Lucii Bílé někteří vyčítají, že se s Věrou Špinarovou nerozloučili! archiv
Dvě velké osobnosti českého šoubyznysu nepřijely v sobotu na pohřeb Věry Špinarové! Zatímco se slavnou malou zpěvačkou s velkým hlasem se přišlo rozloučit na 40 tisíc lidí, Lucie Bílá ani Karel Gott nedorazili! Teď je zato někteří fanouškové či bývalé fanouškové doslova pranýřují!

Zatímco Petra Janů nebo Marta Kubišová také nepřijely, poslaly alespoň věnce a rozloučily se po svém. Od Gotta nebo od Bílé kytice chyběly. A to zřejmě některé fanoušky zasáhlo. Proto na facebooku spílají oběma Slavíkům. Přitom ti měli zřejmě své důvody, proč do Ostravy nejeli a nikdo jim to nemůže vyčítat.

Hlavně Lucii, která dala na svůj profil záběry ze zkoušky v kulturním domě v Otvovicích, který nedávno koupila! „Ale prijed na pohreb Vere Spinarove...to ne...to je pekna ostuda...stydte se. Verim,ze ona by na vas jela. Ale Ostrava je pro damy z Prahy daleko, ze," napsala doslova jedna z diskutujících. 

Další přiznala, že má Bílou ráda, ale neúčast na pohřbu ji mrzí! „Lucku, mám ráda moc, ale jak už tady jedna žena napsala, je to sobecké nepřijet na pohřeb tak skvělé a nenahraditelné zpěvačce jako byla a zůstane nenahraditelnou Věra Špinarová... A hlavně nejen Lucka, ale jiní !!!! A není výmluva!!! , že jsme byli pracovně vytíženy," podotkla další "fanynka"!

Další výtka je daleko krutější: „A nepřeneš přes srdce,kdyby ty slavíky dostával někdo jiný,než jenom Ty,sláva Ti stoupla do hlavy,byla jsem hodně naivní. Zastávala jsem se Tě před ostatními a teď? už to dělat nebudu. S tou Věrkou jsi mě hluboce ranila a sklamala!," dodala další plnoštíhlá žena na facebooku.

Někteří oceňovali, že například Marie Rottrová přiletěla do Ostravy na pohřeb ze zahraničí, z dovolené! „Vemte si příklad z Rottrové,kvůli kolegyni zrušila dovolenou a přijela až z Mexika.Stydte se,vám a spol už odzvonilo.Hromadu lidí nebude chodit na koncerty nejen vás ale i ostatních co nebyly na pohřbu Věrky Špinarové," dodala další naštvaná fanynka na profilu Lucie Bílé.

U Karla Gotta jsou výtky podobné. Poté, co dal na profil novou fotku, jak sedí na lavičce s deštníkem a brýlemi, tak i na něj se snesla vlna kritiky! 

„Karle, vždy jsem si Vás vážila a brala Vás jako naprostého profesionála. Ale Váš přístup k odchodu Vaší kolegyně paní Věry Špinarové, byl naprosto nekolegiální a neprofesionální. Snad nebylo tak těžké poslat aspoň květiny. Vaše prohlášení přišlo s křížkem po funuse a to doslova a bylo naprosto k ničemu. Tak až budete zase jednou takto sedět na lavičce, tak zpytujte svědomí...., asi se budu tímto příspěvkem vymykat z řady, ať už si jej přečtete, či nikoliv, za svým názorem si stojím," napsala fanynka Zlatého slavíka.

„Wau-fotka krásná,bohužel prohlášení směrem k události úmrtí Věry Špinarové si hodně protiřečí a když se paní Hana Králová odhodlala plně se připojuji a souhlasím..je to smutné...pokud nerad chodíte na pohřby těch co uznáváte,tak tedy se mi nechce věřit, že Karla Svobodu jste neuznával...a tam jste na pohřbu byl...víc by sedělo,kdyby někdo za Vás vkázal,že šlo o zachování zdraví,ale kondolenci,věnec..by se slušel..též mě to u Vás překvapilo,potažmo zklamalo."

„Pane Karle vždy jsem vás obdivovala a vážila si váš. Prodělali jsme lymfom oba. Po rakovině si človek vážíi více života. Vzdy jste byl vnímavý a pozorný. Bulváry vem čert. Plně chápu, že pohřby jsou vysilující. Proč nebyla ale ta kytička. Povíte nám prosím? To mi k vám nejde. Opravdu ne. Fakt nebyla???," ptá se další žena. 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít