Kruté 80. narozeniny Princezny se zlatou hvězdou na čele! Už nemůže chodit!

 Celebrity 
21. srpna 2015 00:04 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marie Kyselková dnes slaví 80. narozeniny. Na oslavy nemá však ani pomyšlení! Profimedia
Představitelka princezny Lady z pohádky "Princezna se zlatou hvězdou" Marie Kyselková slaví dnes 80. narozeniny. Nejsou to ale rozhodně veselé chvíle. Herečka totiž už nemůže ani chodit. Trpí bolestmi a čeká ji pobyt v nemocnici.

Marie Kyselková, která žije ve stejném domě, kde bydlela Stella Zázvorková, kdysi Květa Fialová a další v pražské Velvarské ulici, musí do nemocnice. Nesnesitelné bolesti nohou kvůli špatné páteři ji zbavily všech myšlenek na oslavy jubiela.

"Ty bolesti jsou tak nesnesitelné, že nemůžu ani spát, nic mě nebaví a všechno mě bolí. Doufám, že mi aspoň na chvíli díky kapačkám pomůžou, abych maličko mohla fungovat," říká Kyselková, která s Josefem Zímou před více než padesáti lety natočila slavnou pohádku.

Dnes je ráda, když přejde z postele na gauč, na toaletu a zpět. "Takhle jsem si to stáří nepředstavovala," naříká si herečka, která s kolegou a kamarádem Ivo Niederlem, který se o ni v rámci možností stará, v bývalém hereckém domě zůstala jako poslední ze slavných umělců.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve