Matka zrůda! Tuhle krásnou holčičku nechala málem sežrat mravenci!

 Celebrity 
04. června 2015 16:31 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Něco tak příšerného nemůže vlastní matka svému dítěti udělat... facebook
Tohle snad není ani možné! Zrůdná matka nechala teprve třídenní holčičku v lese, kde ji okusovali mravenci. Kdyby nebohé dítě nenašel lesní dělník, zahynulo by v lese. Něco tak strašného se hned tak nevidí.

Případ se stal v ruském Čeljabinsku. Dětský pláč dovedl dělníka až k místu, kde u mraveniště leželo batole a lezly po něm tisícovky mravenců.

"Dělník slyšel dětský pláč a dítě našel ležet na hromadě listí pokrytou mravenci. Bylo zřejmé, že tam holčičku někdo pohodil, tak ji zvedl a zavolal záchranku,“ uvedla policejní mluvčí podle listu Daily Mail.

Holčičce v nemocnici v Čeljabinsku ošetřili kousance a nyní je ve stabilizovaném stavu a lékaři očekávají, že se plně zotaví. Policie nyní usilovně pátrá po jejích rodičích. Tedy hlavně po matce, kterou nazývají i úředníci zrůdou.

Ani v Česku nejsou podobné případy výjimkou. Našly se takové zrůdy, které schválně dítě ponořily do vařící vody ve vaně, že mlátily hlavičkou o schody, nebo čerstvě narozené dítě vyhodily z okénka WC. Nebo odhodily polomrtvé novorozeně do hnoje či kompostu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod