Proč režisér Troška nedává na Vánoce dárky? A proč se těší na leden?

 Celebrity 
24. prosince 2014 04:07 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
I když zimu nemá rád, těší se hned na leden  / inStory.cz
Režisér Zdeněk Troška není úplný milovník Vánoc a zimy všeobecně. Svátky bere jako chvíli, kdy si odpočine a sejde se s nejbližší rodinou. I když zimu nemá rád, těší se hned na leden. Premiéru budou mít totiž jeho Babovřesky 3 a nová kuchařka Nebe v hubě 2, aneb Čertův švagr.

Titulní stránka obálky vypadá sice trochu podivně. Režisér komedií a pohádek je na ní s rohami, tedy s klobásami a dělá čerta. Jeho kudrnatá kštice mu totiž do podoby pekelníka dopomáhá. Podle jeho přátel má ale dobré srdce a je stále dobře naladěný. Vánoce ale nemusí!

„Ne, Vánoce nemám moc rád, to spíš Velikonoce. Ale beru to tak, že se sejdeme s maminkou, bratrem, jeho rodinou a dalšími příbuznými. Rok od roku se nás schází méně, protože už spousta lidí zemřela, ale těším se, že si chvíli odpočinu, po tom letošním maratonu. A čeká mě další,“ svěřil se režisér Zdeněk Troška.

K Vánocům dárky nekupuje. Kromě drobností dává nejbližším peníze. „Ať si každý koupí co chce. Někomu koupíte něco a ono mu to není, nebo se mu to nelíbí. Takhle dám nějakou tu korunu a je to vyřešené,“ svěřuje se rodák z jihočeských Hoštic, které proslavil svými Slunci, seny a udělal z nich nejslavnější vesničku v Česko-Slovensku!

Hned po Novém roce vyráží s částí delegace na filmové předpremiéry po vlastech českých s komedií Babovřesky 3, která vznikla v létě jak v jižních Čechách, tak i v Turecku. A ve stejný den, tedy 22. ledna, kdy do kin oficiálně taškařice, která vytvoří další trilogii, vstoupí, bude mít premiéru i jeho další dílo – pokračování kuchařky s názvem Nebe v hubě 2, aneb Čertův švagr. Jde o jeho vlastní recepty a taky recepty posbírané od kolegů i přátel. První díl se stal bestsellerem a druhý k tomu má už nakročeno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?