Tady se někomu začíná dělat celulitida... Štoudková, zahoď cukroví a utíkej do posilovny i s Prachařovou!

 Celebrity 
23. prosince 2014 08:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pravda bolí, ale modelky musí být dokonalé Facebook, Profimedia
Modelka musí mít bez debat luxusní postavu, na níž je potřeba neustále pracovat. Koneckonců je to její práce, vypadat skvěle. Dvojnásob to platí, pokud chce předvádět spodní prádlo. Na takové postavě by člověk neměl najít ani deko navíc a viditelné nedostatky si kritici poté vezmou oprávněně na paškál. Každý má v práci své povinnosti, které když neplní, dostane třeba i padáka!

Michaela Štoudková se v poslední době zřejmě věnuje víc psaní na módní blog, který má s kamarádkami, než hodinám ve fitness centru. Na přehlídce luxusního spodního prádla ukázala zadek, kde se jí začíná dělat celulitida a to Vánoce teprve začínají! Od dveří Victoria's Secret by ji za tohle šupem vyrazili!

To už by pak modelkou mohla být každá druhá. Podobně se nedávno na přehlídce ”ztrapnila” i Agáta Prachařová. Každému je jedno, že má velikost XXS, ale když jí pod podprsenkou sedí pupek jak ve třetím měsíci, měla by na molo také raději zapomenout, dokud nebude mít zase postavu jak ze žurnálu. Pokud chce chodit přehlídky tohoto typu a být za profesionálku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít