Na Ochotskou doléhají hormony. Pár týdnů před porodem doma slzí nad starými fotografiemi.

 Celebrity 
24. prosince 2014 13:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Míša s Lukášem budou mít veselé Vánoce! Facebook
Michaela Ochotská před pár dny oslavila své třicáté narozeniny, a protože už je v pokročilém stádiu těhotenství, není divu, že z toho byla trochu víc naměkko. Při té příležitosti zavzpomínala na své narození, protože její rodiče sami okusili, jaké to je ”dostat” miminko k Vánocům.

„Přesně před třiceti lety si donesli naši tento uzlík na Vánoce domů a já měla to štěstí, že mě tak úžasní rodiče vychovali, dali mi skvělé zázemí, nezapomenutelné dětství, podporu a že jsem díky nim tam, kde jsem. Když se ohlédnu zpět, mám za sebou krásné vzpomínky, které bych za nic nevyměnila. Dnes si svůj nejkrásnější dárek, který jsem si k těmto kulatým narozeninám mohla přát, nosím pod srdíčkem a těším se, že i já ho takto budu za pár dní držet v náručí a už nikdy nepustím,” zavzpomínala nostalgicky Míša.

Rodit by Ochotská měla v polovině ledna, takže většinu potřebných věcí už se snoubencem zařídila. „Pokoj jsme ladili do modrých a šedých odstínů, takové chlapecké barvy, ale kočárek dovezu až se to narodí. To ještě pod střechou být nemá,” prozradil vipstory.cz Lukáš Rosol.

Jsme trochu překvapeni, že se u nich doma našel někdo pověrčivý. Míša se totiž netají tím, že se raději vyhýbá čtení knížek o porodu a nezjišťuje, co vše by se mohlo stát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum