Simona Krainová bojuje se štíhlou linií. Ale má to háček, nemůže přestat jíst!

 Celebrity 
15. listopadu 2014 06:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Simona Krainová Klinika Yes Visage
Ačkoliv je Simona Krainová stále krásná ženská, přiznala se, že v poslední době jí dává udržení štíhlé linie velkou fušku. Její sestra Yvonna sice nedávno podstoupila liposukci, ale modelka ji následovat nehodlá. Alespoň ne zatím.

Spořádaného tuku se bude muset zbavit jiným způsobem. „Já nemůžu přestat jíst, potřebuju se dopovat energií, abych vydržela a zvládla mé dvě šílené děti. Je to takový začarovaný kruh. Kdybych je neměla, tak bych asi měla úplně jinou figuru, ale já si s nimi raději hraju, než abych šla do posilovny, na to bude čas až vyrostou a nebudou mít na maminku náladu,” řekla vipstory.cz Krainová na narozeninové oslavě kliniky, které propůjčila svoji tvář.

„Děti jsou na prvním místě a já s nimi zažívám spoustu krásných momentů,” dodala Simona, ale zároveň si nezapomíná udělat čas i na manžela. V pátek ráno odjeli na čtyři dny do Paříže, aby si trochu pročistili hlavu. „Budeme dělat všechno, na co během roku nemáme čas. V klidu se vyspíme, nakoupíme si něco hezkého a budeme se jen flákat,” prozradila Krainová jejich plány na prodloužený víkend.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod