Tečku za seriálem o "zvrácených choutkách slavných mužů" uděláme příběhem o nejbrutálnějším masakru v dějinách kinematografie!

 Celebrity 
15. listopadu 2014 08:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Do Sharon se Polanski zamiloval na castingu svého filmu "Ples upírů" Facebook
Sharon Tate, manželka oskarového režiséra Romana Polanského, o kterém jsme vám psali včera, patřila k nejkrásnějším modelkám a herečkám šedesátých let. Bohužel se stala obětí hrůzného činu, který si normální člověk jen stěží dovede představit. Sharon zavraždili členové skupiny šíleného Charlese Mansona pod záminkou očištění lidské rasy.

Polanského manželka byla ve vysokém stupni těhotenství, když nad ránem 9. srpna 1969 vtrhli do jejího domu v Bel Air v Kalifornii zfanatizovaní a zfetovaní šílenci a vyzbrojeni pistolemi, provazy a noži začali páchat neuvěřitelné zvěrstvo. Vyvraždili všechny, kdo byli uvnitř, včetně nenarozeného dítěte, když nebohé herečce doslova rozpárali břicho. Její krví pak na vrata domu napsali nápis „prase“. Skupina o sobě prohlašovala, že bojuje za "čistotu rasy" a Sharon, která žila poněkud nevázaným životem, se jim zřejmě zdála jako ideální objekt. Masakr otřásl celou společností, režisér Polanski se zhroutil a několik let se léčil z depresí.

Letos od hrůzné vraždy uplynulo již 45 let. Osmdesátiletý masový vrah Manson stále sedí v kalifornském vězení a již jedenáctkrát žádal o podmínečné propuštění.

Tímto příběhem končíme seriál o zvrácenostech některých lidských jedinců, nad kterými opravdu zůstává rozum stát.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod