K čemu ty drahoty? Polonahou Verešovou může vidět každý, komu se zachce!

 Celebrity 
16. listopadu 2014 06:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea Verešová Profimedia
Modelka Andrea Verešová si sice ještě před rokem stála za tím, že na mole už ji v prádle nikdo neuvidí, ale nikdy neříkej nikdy. V prádle se ukázala zase a rozhodně nešlo o nějaké decentní kousky. Tanga, krajky, průsvitná látka, pánové nevěděli kam se dřív koukat.

Postavu má pořád skvělou i po dvou dětech (když jsou peníze a čas tak jde všechno), tak jaképak drahoty. Na druhou stranu ani v soukromí se nesnaží své tělo schovávat pod horami látky. Její postavu v plavkách může vidět každý, kdo umí na facebooku napsat do vyhledávače: Andrea Verešová a než se v zákulisí oblékla do modelů na molo, ochotně pózovala v minišatečkách, které jí končily těsně pod půlkami. Kdyby jí třeba upadla náušnice a ona se pro ni musela sehnout, nemusíme dodávat co vše by bylo na světě.

Na té samé přehlídce se mimo jiné potvrdilo, že Leoš Mareš a jeho ”aura života” jsou opravdu zase spolu. Jak je vidět, nic se nezměnilo a vše zůstalo při starém. Tamti dva zase cukrují, Verešová pořád chodí přehlídky v prádle a Faltýnové koukaly bradavky. Jako za starých časů.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod