Zvrácené choutky slavných mužů - díl čtvrtý: Herec s tváří démona se choval jako odporný zvrhlík. Při pohledu na něj naskakovala mnohým husí kůže!

 Celebrity 
13. listopadu 2014 09:16 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Slavný herec Klaus Kinski a jeho neméně slavná dcera Nastassja Wikipedie
Jsou slavní, vážení a měli by být vzorem. Občas ale na známé a populární muže praskne něco, co jsme se snad nechtěli ani nikdy dozvědět. V pětidílném seriále se podíváme na zoubek těm největším hvězdám hollywoodského nebe a na jejich prapodivné a zvrácené choutky…

DÍL ČTVRTÝ
Klaus Kinski


Tvář Klause Kinského byla zcela atypická a německý herec byl opravdu nepřehlédnutelný jedinec. V jeho obličeji se zračila pomatenost šílence a mnohým pohled na něj naháněl hrůzu. Kinski se dopustil pro valnou většinu lidí naprosto nepředstavitelné zvrhlosti, když sexuálně zneužíval svoji vlastní dceru.

S obviněním přišla hercova starší dcera Pola, která o incestu napsala autobiografii. V ní pak popsala, co jí otec od pěti let až do dospělosti prováděl. Jak sama uvedla, roky mlčela, neboť jí bylo "vysvětleno", že tyto věci jsou naprosto normální. Mladší dceři Nastassji Kinski, která se vydala též v hereckých šlépějích, se nechutnému chování podařilo jako zázrakem vyhnout. S otcem ovšem měla velmi komplikované vztahy, což dokazuje i její prohlášení po jeho smrti. Nastassja do médií uvedla, že by udělala cokoliv, aby despotického a zvrhlého muže dostala za mříže a je ráda, že už není mezi živými.

Zítra vám představíme příběh trochu naruby. Ale s nejhorší tečkou, jakou si vůbec dovedete představit.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod