Kuchařová a Brzobohatý si nedali pozor a omylem se prořekli! Čeká pár potomka?!

 Celebrity 
12. listopadu 2014 07:26 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej a Taťána čekají dítě? Profimedia
Slovenský bulvár má jasno, ten český pořád ohledně otázky: Je Taťána Kuchařová opravdu těhotná? tak nějak tápe v mlze. Na místě jsou samozřejmě komentáře, že by to v případě topmodelky bylo značně nerozumné, kdyby skvěle rozjetou kariéru přerušila kvůli těhotenství. My si zase myslíme, že by světová populace byla o polovinu nižší, kdyby takové rozhodnutí záleželo vždy jen na nás.

Není to zároveň poprvé, co se takové spekulace o krásném páru objevily. Jindy však oba pokaždé odpovídali, že je to lež. Teď už to bude týden, co informaci ani nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. A přesně tak zní doposud poslední slova Ondřeje Brzobohatého: „Nepotvrdím vám to, ani nevyvrátím,” píše Šíp a ještě to kulantně zaobalil tím, že o tom nebude mluvit ať už to je nebo není pravda.

Je proto nasnadě se domnívat, že se tím zkrátka omylem podřekli. Ostatně nebyli by zdaleka první, kdo těmito vyhýbavými odpověďmi schovává pravdu. Stačilo by přece odpovědět, že si to zase někdo vymyslel a oba by měli pokoj, ale zřejmě opět platí – na každém šprochu, pravdy trochu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47