Největší trapas Míši Dolinové? Málem se propadla do země!

 Celebrity 
06. listopadu 2014 14:27 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dolinová a Ladislav Ondřej vystoupí povypráví o trapasech v divadle Hybernia.  / inStory.cz
Čas od času se každému z nás stane, že si dopředu nerozmyslíme, co vypustíme z pusy. Věřte nebo ne, ale i těm téměř vždy dokonalým celebritám se stávají trapasy jako hrom. Michaela Dolinová na jeden do smrti nezapomene…

„Trapas jsem zažila, když jsem na jedné akci »okomentovávala« barevné sladění oblečení jedné dívky. Měla oranžové punčochy, modrou sukni, červené tričko a žluté střevíce. Řekla jsem, že musí být snad slepá, když nevidí, že to nejde dohromady,“ vypráví herečka s tím, že v tu chvíli si připadala jako nejlepší módní odbornice na světě. „Když mě s ní později seznamovali, představila se a podotkla, že je téměř nevidomá, ale že mě stínově tuší. Krve by se ve mně nedořezal!,“ řekla ještě dnes s hrůzou Míša.

Samozřejmě se Dolinová později přiznala, že si o její skladbě barev myslela své, ale překvapivě se s dívkou, která stále nosí ujeté barvy, dodnes stýká. Mimochodem, víte, že existuje slepecká pomůcka, která vám řekne, jakou má která věc barvu?

Více trapasům a nešťastným situacím, který život chtě nechtě s sebou přináší, můžete zhlédnout už v pátek 7. Listopadu v divadle Hybernia, kde Dolinová s mladým hercem Láďou Ondřejem ze seriálu Ordinace v růžové zahradě (Jakub Mázl) předvede zábavnou výchovnou show Trapas nepřežiju.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod