Bývalý milenec Agáty Prachařové dostane na Vánoce hezkou nadílku! Vybere Ježíšek kluka nebo holku?

 Sport 
05. listopadu 2014 14:14 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hudler se svojí přítelkyní Facebook
Nejkrásnější dárek pod vánočním stromečkem? Hokejista Jiří Hudler má jasno a jeho letošní svátky budou patřit k těm nejkrásnějším. Útočník klubu Calgary Flames čeká se svojí přítelkyní Hanou Chymčákovou miminko a termín porodu se podle blízkých známých páru očekává právě kolem Vánoc.

S modelkou se dal Hudler dohromady před třemi lety. Chymčáková byla kamarádkou jeho bývalé milenky Agáty Prachařové, tehdy ještě Hanychové. Ta kdysi s Hudlerem chodila a vztah brala velmi vážně. Jirka byl již členem rodiny a Veronika Žilková pěla na budoucího zetě samé chvály. Když Hudler od Agáty utekl, zamávalo to s oběma a Aguš dlouho nemohla vydýchat, že ji Hudler v posteli vyměnil za o jedenáct let starší Simonu Krainovou.

Jak rády se mají Prachařová s Chymčákovou, se můžeme jen dohadovat. Pravda je, že vztah s jedním z nejlépe placených českých hokejistů, není nikdy k zahození. Hudler má s týmem Calgary Flames podepsanou smlouvu ve výši 16 milionů po dobu čtyř sezón a ta vyprší až v roce 2016. A že to nejsou vůbec malé peníze, to si umí Agáta určitě dobře spočítat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít