Oholení muži nemají u téhle krásky šanci. Sama se ale přiznala, že některé části svého těla nechává růst jak dříví v lese...

 Celebrity 
05. listopadu 2014 16:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Aneta Vignerová Estetika Brno/Epilace Praha
Není nemožné, aby se chloupky znovu vrátily do módy, teď je ovšem nemyslitelné, aby žena neměla doma žiletku nebo strojek na jejich odstranění. Obzvlášť, pokud ji živí vlastní tělo! S tím má modelka Aneta Vignerová bohaté zkušenosti.

Je toho názoru, že každá žena by měla být dokonale oholená. „Občas se nestačím divit. Já radši vůbec nejezdím MHD, protože když vidím, jak o sebe některé ženy nedbají, nedělá mi to dobře. A tím nemyslím jen pohled,” svěřila se Vignerová a naznačila rukou gesto pro zápach.

Aby se jí něco takového nemohlo stát, rozhodla se podstoupit trvalé odstranění chloupků laserem. Do teď si vystačila jen s žiletkou, protože má citlivou pokožku a trpí i během trhání obočí. „Ještěže je teď moderní mít obočí výrazné. Párkrát jsem si ho zkoušela trhat, ale brečela jsem bolestí a kýchala,” popisovala domácké pokusy modelka a pochvalovala si, že metoda, kterou vyzkoušela, vůbec nebolí.

Muži však podle ní musí být chlupatí. „Myslím si, že u chlapů stačí, když si chlupy jen zkracují. Když je chlap oholený po celém těle jako žena, mám pocit, že se i tak musí chovat. Nemohla bych mít doma někoho, kdo má v koupelně víc věcí než já. Vousy zkrátka dodávají na mužnosti a jsou sexy,” míní Aneta, která si teď hýčká hokejistu Michala Gulašiho.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve