Je mu skoro devadesát a letí na něj ryzí zlatokopky! Do postele musí s viagrou, ale každá určitě miluje jeho duši.

 Celebrity 
14. října 2014 08:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Hugh Hefner a jeho manželka Profimedia
V tomto případě už nemůže být řeč o nějaké lásce, úctě, gentlemanství a všech těch výmluvách, kterými se zlatokopky nejčastěji ospravedlňují. Osmaosmdesátiletý stařík Hugh Hefner je zakladatel a vydavatel časopisu Playboy a podle toho také tenhle důchodce žije.

Jeho majetek se před třemi lety odhadoval na 750 milionů korun, každý den okukuje mladé dívky a rozhoduje, zda jsou dostatečně atraktivní na to, aby byly ozdobou jeho pánského časopisu. Všechny tyto parametry z něj dělají přitažlivého nadsamce pro každou štěrbinu, která se kolem něj jenom mihne, ačkoliv musí být všem jasné, že pod drahým oblekem neskrývá tělo třicetiletého muže a po ruce má vždy modrou pilulku.

Jeho ženy, manželky a přítelkyně jsou vždy dívky dosahující jen určité věkové hranice. Jako třeba jeho současná manželka Crystal (28), s níž se oženil před necelými dvěma roky a je jen otázkou času, kdy ji vymění za mladší model. Musíte ale uznat, že to tělo je bombastické! Nespíte s ní však vy, ale neukojitelný a nechutně bohatý staříček Hef.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?