Řekli byste do ní, že je těhotná? Ochotská předvedla v šatech své pidi bříško. Přibrala zatím jenom 5 kilo!

 Celebrity 
19. září 2014 02:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ochotská je v šestém měsíci Foto: Archiv vipstory.cz
Michaela Ochotská byla vždy útlounká a tak tomu je i během jejího poklidného těhotenství. První tři měsíce žila v nevědomosti, že je vůbec těhotná, nyní se cítí velmi dobře a v podstatě si zatím nemusí kupovat ani nové oblečení.

„Přibrala jsem pět kilo, což vychází na každý měsíc jedno. Zatím to snáším dobře, ale kolegyně mě straší, že to horší teprve přijde a mám si užívat dokud to jde. Osmý a devátý měsíc je prý nejhorší, takže já mám teoreticky ty dva hezké ještě před sebou,” svěřila Ochotská své obavy vipstory.cz.

Nestuduje knížky o těhotenství a nenavštěvuje prý ani žádné předporodní kurzy. „Mám kolem sebe hodně kamarádek, které letos nebo loni rodily, takže mi radí, což je pro mě výhoda,” řekla Míša a místo toho se nadále věnuje alespoň lehkým sportovním aktivitám.

„S trenérem jsme samozřejmě upravili můj sportovní plán, ale nehodlám celých těch devět měsíců sedět na gauči, když mi je dobře. Omezila jsem ale létání. Mám to dovolené, ale už se necítím na delší trasy. Teď bylo US Open v Americe, které jsem vynechala, už létám jenom po Evropě,” vysvětlila moderátorka a otázku cestování s miminkem zatím ponechává osudu. „S Lukášem uvidíme, jak to budeme cítit,” dodala.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008