Dvoupohlavní topmodelka nemůže najít lásku! Je nádherná, ale mužům na ní prostě něco vadí...

 Celebrity 
18. září 2014 03:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Isis King kdysi bývala muž! Foto: Facebook
Asi si říkáte, že modelky mají na každém prstu deset kluků. Ne však modelka jménem Isis King. Slávu si získala během reality show Amerika hledá topmodelku, ale její příběh není úplně typický. Narodila se totiž jako muž.

Původně se jmenovala Darell Walls a už odmalička tušila, že je trochu jiná. Po operacích, díky nimž se stala ženou, byste rozhodně nepoznali, že tohle byl ve skutečnosti kluk. Nyní se však snaží najít lásku a nebudeme si nic nalhávat, každý její minulost nepřekousne.

„Protože jsem se narodila ve špatném těle, mám hledání lásky o poznání těžší. Když to nějakému muži řeknu, obvykle ztratí zájem. Mají hodně předsudků a ke všemu nejsem jen transsexuál, já jsem jeden z nejslavnějších transsexuálů,” říká o sobě krásná modelka.

Isis King prý už jako malá netoužila po kopačkách a fotbalovém míči. Místo toho si hrála s vlasy, chodila na podpatcích, ale doma za to byla trestána, protože se to neslušelo. Na střední škole ji označili za homosexuála, ale stále to nebylo ono. Když se přestěhovala do New Yorku, začala s hormonální terapií a následně zjistila, že její drobné křivky jsou ideální pro míry modelek.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?