Láska to byla jako trám! Na žádost o ruku si ale musela známá herečka počkat, až ji skolila nemoc.

 Celebrity 
17. září 2014 08:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ve šťastném manželství spolu prožili 36 let Zdroj: Česká televize
Divákům se česká herečka Věra Galatíková vryla do paměti mnoha divadelními a filmovými rolemi, ale i skvělým dabingem, zvláště pak francouzské herečky Annie Girardotové, které propůjčila svůj hlas. Manželka Ladislava Freje zemřela během vánočních svátků před sedmi lety a oddáni spolu byli 36 let. Ale úplně jednoduché začátky manželé neměli.

Frej byl třikrát ženatý a ne právě šťastně a do dalšího sňatku se mu už vůbec nechtělo. První Frejova láska byla dívka ze studií a je matkou jeho syna Davida. Za totality ale i s potomkem emigrovala do Švýcarska. Další manželky již byly z herecké branže. S Gabrielou Wilhelmovou měli tak trochu italskou domácnost a rozchod byl pro oba nevyhnutelný. Herecká kolegyně Evelýna Steinmarová, kterou pojmul za svou třetí ženu, od něj zase po roce odešla.

Věra Galatíková Freje okouzlila, ale musela herci porodit dvě děti, aby se konečně rozhoupal a pojal ji za zákonitou manželku. Stalo se tak v nemocnici, kde se léčila. Právě na nemocničním lůžku si vyslechla žádost o ruku, a to v době, když už s něčím takovým zřejmě ani nepočítala.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve