Není Alice Bendová trochu rozežraná? Vybavení domu mění sotva po dvou letech!

 Celebrity 
18. září 2014 19:31 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Obě Aličky si novou kuchyň hned vyzkoušely www.siko.cz
Zhruba před dvěma lety se Alice Bendová nastěhovala do nového domu, kam si samozřejmě pořídila i novou kuchyň. Tehdy ale netušila, jak jí bude tato část obydlí pumpovat do žil adrenalin. Bohužel ovšem ne v důsledku kulinářských potěšení... "Ano, takovéhle zážitky jsem opravdu nečekala. Po dvou letech jsou nafouklá a téměř prasklá dvířka od myčky, jiná dvířka praskla úplně a když omylem zavadím nohou o spodní rantl, tak mi spadne na nohu. Hrůza, hrůza, hrůza..." líčí Alice svou zkušenost.

Rozhodla se tedy kuchyň vyměnit. "Ta, kterou mám, je sice od vyhlášené zahraniční značky, ale zkrátka není kvalitní," konstatuje Alice. Jak si tedy vybrala na druhý pokus? " Vsadila jsem na českou firmu Siko, na kterou mám dobré reference i od některých kolegyň. Konkrétně jsem si vybrala kuchyň DARA Fresh, která má jednoduchý design a pistáciová s bílou působí svěže a projasní prostor. Navíc cena je překvapivě stejně úžasná jako design. Není opravdu nutné zaplatit za kuchyňskou linku hromadu peněz, jen musíte vědět, kam jít nakupovat," radí Alice.

Při výběru nové linky se Alice s dcerou mrkly i do oddělení koupelen. "Koupelnu teď sice měnit nepotřebuju, ale tady bych si tedy vybrala. Třeba imitace dřevěných necek vypadá velmi zajímavě," obhlížela herečka vystavené exponáty. "Doma máme koupelny dvě, jednu jen se sprchovým koutem, druhou s obrovskou rohovou vanou, kam se vejdeme všichni." Malá Alička byla nejdřív trochu nesvá, ale v oddělení luxusních koupelen ELITE BATH se s maminkou pěkně rozdováděla. "Alička si potřebovala vany přeměřit vlastním tělíčkem..." směje se Alice.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve