Bočanová dělá machry, ale musí se pěkně otáčet, aby si udržela laťku!
Celebrity
22. září 2014 10:19
/
Jitka Jahodová
📷
1 fotografie v galerii
Náhražky Mahu akorát rozčilují / Foto: Archiv vipstory.cz
Mahulena Bočanová si trochu postěžovala, jak jí jídlo leze do peněz. Do kuchyně jí totiž nesmí přijít žádné náhražky. „Mám ráda styl Zdeňka Pohlreicha a kluků, co to fakt umí. Držím se jejich rad a kuchařek a jsem zhýčkaná, protože jsem huba prožraná opravdu kvalitním jídlem, dobrým vínem a takovou laťku si snažím držet i doma,” prozradila vipstory.cz Bočanová v kuchyňském obchodu Potten & Pannen.
Buď to udělat správně a nebo raději nic. „Nějaké tiramisu z pomazánkového másla, to mě akorát rozčiluje. Klidně si dám chleba s kremžskou hořčicí a lančmítem, ale tak to má přece být,” řekla rozhořčeně Mahu a dodala, že si takhle rozmazlila i Márinku.
„Ona má ráda kvalitní jídlo. Byli jsme teď na horách, stavili se v hospodě a Márinka si objednala krevety. Když jí řekli, že to tady nemají, tak jim odpověděla, že to nevadí a že prý si dá mušle,” smála se herečka.
S největší chutí si Bočanová dá středomořskou kuchyni, jednoduchou, rychlou, ale chutnou. Leze to do peněž, ale stojí to za to!
Buď to udělat správně a nebo raději nic. „Nějaké tiramisu z pomazánkového másla, to mě akorát rozčiluje. Klidně si dám chleba s kremžskou hořčicí a lančmítem, ale tak to má přece být,” řekla rozhořčeně Mahu a dodala, že si takhle rozmazlila i Márinku.
„Ona má ráda kvalitní jídlo. Byli jsme teď na horách, stavili se v hospodě a Márinka si objednala krevety. Když jí řekli, že to tady nemají, tak jim odpověděla, že to nevadí a že prý si dá mušle,” smála se herečka.
S největší chutí si Bočanová dá středomořskou kuchyni, jednoduchou, rychlou, ale chutnou. Leze to do peněž, ale stojí to za to!
Kam dál?