Režiséra Jiřího Menzela zrazuje zdraví. Další filmové hity v ohrožení?!

 Celebrity 
19. září 2014 04:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiří Menzel v České televizi při oslavě 75.tých narozenin Česká televize
Světově uznávaný režisér Ostře sledovaných vlaků, Skřivánků na niti a Rozmarného léta Jiří Menzel musí řešit závažný zdravotní problém.

Držitel prestižní sošky Oscara oslavil v únoru sedmdesáté šesté narozeniny a podle svých slov se stále cítí jako jůra. Jenže, jedna věc je, cítit se jako mladík a druhá, co tomu říká vaše tělesná schránka. Bohužel tělo se většinou oklamat nedá a za zdravou myslí poněkud pokulhává.

Kolem problému ctihodného režiséra se zatím jen potichu našlapuje. Upřímně, každý muž je tak trochu ješita a žádný nemá rád, když se příliš upozorňuje na jeho nedostatky. Menzel začíná mít ale údajně trochu problémy s nedoslýchavostí, což je při jeho povolání poměrně velké omezení. Režisérova hendikepu si již prý povšimli nejbližší přátelé a kolegové, zvláště pak ti, kteří s ním zkouší novou divadelní hru. Manželka Olga se na citlivé téma zdravotních problémů svého muže zatím zdráhá hovořit. Je ovšem možné, že ona problém ani nepostřehla, protože před svou ženou předstírá řada partnerů nedoslýchavost celý život...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod