Český zpěvák trpěl nesmírnými bolestmi na operačním sále. Proč ho při zákroku neuspali???

 Celebrity 
11. září 2014 05:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Martin Maxa na stole Foto: EuroPainClinics
Není to tak dávno, kdy už Martin Maxa nevěřil, že s jeho bolestmi zad se dá ještě něco dělat. Zpěvákovi to už léta otravovalo život a někdy měl bolesti prý tak silné, že z toho až zkolaboval! Na konci léta však navštívil specializovanou kliniku, která mu nejen diagnostikovala popraskanou ploténku, ale také mu bylo slíbeno uzdravení.

My jsme šli s Martinem až na sál a nyní vám přinášíme jeho první dojmy z průběhu zákroku. „Bylo to velmi výživné. Pocit, že vám někdo pronikne skrz zádové svalstvo až přímo do nitra plotýnky není úplně povznášející. Zaplať pánbůh se vše odehrávalo v poloze na břiše, takže vlastní proces pronikání operačních předmětů jsem neviděl,” řekl Maxa vipstory.cz.

Zhruba půlhodinová operace probíhala pod lokální narkózou. „Nebylo to úplně bezbolestné. To koneckonců dokumentují i fotografie z operačního sálu. Z mého výrazu lze vyčíst, že si to moc neužívám. Ale tahle část netrvá naštěstí moc dlouho,” popsal zpěvák své pocity. Na druhou stranu jistě to bylo méně bolestivé, než zažívat útrapy od rána do večera, což byl i Martinův případ.

Zpěváka nyní čeká několikatýdenní rehabilitace. „Ihned po operaci samozřejmě nemůžu očekávat úlevu, jde o přímý zásah do ploténky a je potřeba vyčkat, až se zahojí pooperační rána, ale já jsem optimista a věřím, že mi už brzy bude lépe a nebudu ráno vstávat z postele jako lidská zřícenina, jak tomu bylo doposud,” dodal Maxa v očekávání.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47