Herečka Vanda Hybnerová je od rozvodu jako vyměněná. Přiznala se, že o sebe vůbec nepečuje.

 Celebrity 
05. září 2014 09:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Vanda má opět úsměv na tváři Foto: Babor Beauty Spa
Krátce poté, co Saša Rašilov oznámil, že on a Vanda Hybnerová se rozvádějí, se herečka stranila veřejnosti i se svojí strhanou pobledlou tváří. Ale přeci jen oba už nějaký čas předtím žili odděleně, a tak se zdá, že Vanda je opět připravená vylézt z ulity.

V nově otevřeném kosmetickém salonu se usmívala a nastavovala fotoaparátům svoji dozlatova opálenou tvář. Spolu s dcerami o prázdninách vyrazila k moři, bez kterého si neumí léto představit. A to víte, příjemná dovolená dokáže divy a možná proto na Hybnerové není poznat, že je ve skutečnosti pěkný flink.

„Jak bych vám to řekla, připadám si tu jako Alenka v říši divů. Já o sebe totiž moc nepečuju. Vzhledem k mé profesi to vždy nechávám spíše dle potřeby rolí, jen tam, kde je to nutné, ale v soukromí jsou pro mě takové salony jako třináctá komnata,” řekla vipstory.cz Vanda.

Když už má čas, mnohem raději ho herečka stráví prací na statku na Vysočině, který si s bývalým manželem pořídila. „Tam mám velké pracovní povinnosti, máme tam zvířata i pozemky, o něž je potřeba se starat. Zároveň to mám i jako relaxaci,” prozradila herečka a dodala, že jí tam pomáhá spousta přátel, takže na statek není úplně sama. „Jinak bych se tam za týden udřela k smrti, to by jinak nešlo.”
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47