S čupr šedesátnicí Studénkovou musí chlapy pořád bavit svět. Nestárnoucí herečka si užívala společnost navoněného mladíčka.

 Celebrity 
27. srpna 2014 05:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zdena vytáhla ven Kena Foto: Archiv vipstory.cz
Dámy, přiznejte se, která z vás by v šedesáti letech nechtěla vypadat tak dobře, jako čerstvá šedesátnice Zdena Studénková? Skoro se zdá, jako by za celá ta dlouhá léta herečka takřka nezestárla. Nebudeme si nic nalhávat, s velkou pravděpodobností jí s tím pomohla i řada plastických operací, ačkoliv ona sama přiznává pouze plastiku očních víček.

A přesně proto, jak vypadá, si mohla Studénková dovolit přijít v doprovodu muže, který byl evidentně o několik desítek let mladší než ona, aniž by si tím nějak ubrala na kráse ona sama. Navoněný Robert Van Paul občasně zaskakuje po boku Zdeny na společenských akcích, když zrovna její přítel Braňo nemá čas.

Mladíček Robert vypadal doslova jako oživlý Ken, ale jak už to u takových mužů bývá, nejspíš ho spíš než Zdena přitahují jiní mužští Kenové. Ale proč si alespoň po boku takové kočky nevyhodit z kopýtka. Se Studénkovou jistě musí chlapy pořád bavit svět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008