Táňa Kuchařová není žádná cimprlína. Trénuje na běžecký závod.

 Celebrity 
25. července 2014 13:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Táňa Kuchařová má teď super fyzičku Foto: Archiv vipstory.cz
Držitelka titulu Miss World Táňa Kuchařová se svojí postavou oproti ostatním modelkám trochu vymyká. Nemá totiž nožičky a ručičky jak dvě párátka, ale na první pohled má pevné a vysportované ženské tvary. „Dříve jsem takovou fyzičku neměla, před půl rokem jsem si ji namakala, tak se ji teď snažím udržovat,” řekla vipstory.cz Taťána a narazila tím zároveň na své působení ve StarDance, kde byla opravdu velkým favoritem na vítězku.

A momentálně Kuchařová doslova propadla běhu. Přednost dává spíš přírodě než zafuněnému fit centru, obzvlášť teď, když je venku krásně. „Začátky byly těžké, ale sestavila jsem si svůj hudební žebříček a ten mi vždycky vlije krev do žil. Navíc můžu běžet i s kamarádkou nebo svými sestrami. Sice si moc nepopovídáme, ale aspoň se motivujeme navzájem,” svěřila se Táňa, kterou tento sport chytnul natolik, že teď dokonce trénuje na pětikilometrový závod, který se na podzim uskuteční v Praze.

„Občas se mnou běhá i Ondra, ale ten spíš preferuje jiný styl cvičení a údržby těla,” dodala Misska. Modelku v sobě však ani u sportu nezapře. „Samozřejmě jako každá ženská chci vypadat dobře, když už se jdu potit,” uzavřela.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47