Smutný začátek léta. Michal Hrůza bojuje v nemocnici o život. Jak došlo k incidentu ve Stodolní?!

 Celebrity 
19. července 2014 05:44 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Michal Hrůza je ve vážném zdravotním stavu Foto: Facebook
„Zpěvák Michal Hrůza utrpěl po koncertě na festivalu V ulicích v Ostravě vážné zranění. Do odvolání se bohužel ruší všechny koncertní vystoupení,” tak zní oficiální sdělení ohledně hudební tragédie.

Michal byl ve čtvrtek operován v ostravské nemocnici, kam byl převezen s vážným zraněním mozku. Prognózy nejsou ani trochu pozitivní a zatímco všichni napjatě čekají na další informace, Facebook je zaplaven vzkazy od fanoušků. „Michale bojuj, jsme s tebou a s tvojí rodinou,” nebo „Michale držím ti palce ať se co nejrychleji uzdravíš a vrátíš se k rodině i fanouškům.” To je jen malá část od těch, kteří doufají v Hrůzovo uzdravení.

Podle nejnovějších informací server Novinky uvádí, že Michal žije a nikdo z členů kapely nebo přátel, kteří s ním ve Stodolní ulici byli, útok přímo neviděl. Podrobnosti o jeho zdravotním stavu odmítá rodina sdělovat.

Ke rvačce došlo v nechvalně známé Stodolní ulici nedaleko baru Dublin Pub. V době, kdy zpěvák zůstal ležet na zemi se zraněním na hlavě, už ale nikdo na místě z jeho kolegů nebyl. Policie prý zatím nikoho neobvinila. Pachateli údajně hrozí trest odnětí svobody na tři až deset let.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve