Nejslavnější české zlatokopky - díl třetí: Přes postel Jaromíra Jágra až k teplému křesílku v televizi.

 Celebrity 
16. července 2014 10:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Byla to láska jako trám! Foto: Profimedia, Facebook
Mládí, krása, přitažlivost a otrlý žaludek – to jsou faktory, které spojují slečny lačné po bohatství a slávě. Některé z nich však neváhají a jdou si za svým cílem tzv. ”přes mrtvoly”. Co vše jsou ženy schopné udělat, aby se dostaly na výsluní a plnily stránky bulvárních médií?

Vybrali jsme top 5 slečen, které si tento sen den ze dne splnily a teď se jim říká celebrity. Exkluzivně jen u nás na vipstory.cz čtěte, jaká je cesta přes postel ke slávě a bohatství:

DÍL TŘETÍ
Přes slavného hokejistu až k moderátorce televizních zpráv!


Mnoho vztahů vzplálo na diskotékách a mezi ně patřil i ten Jaromíra Jágra (42) s Innou Puhajkovou (28). Roku 2006 je na tanečním parketu seznámila společná kamarádka a od té doby hokejový král nemohl od ”skromné” Inny odtrhnout oči. Dokonce za ní tajně jezdil do Broumova v severovýchodních Čechách, kde žila se svými rodiči.

„Láska hory přenáší a tak to bylo i v našem případě. Nebylo místo, kam bych Jardu nepřijela podpořit, ať už hrál v New Yorku, Omsku nebo ve Philadelphii,” svěřila se modelka. A po šestiletém vztahu celý národ čekal, že už se ”mamánek” Jarda konečně ožení, ale opak se stal pravdou.

Vztah modelky a hokejisty se rozpadnul. Puhajková však zkrátka nepřišla. Díky popularitě se dostala až k moderování sportovních zpráv a k lepším pracovním nabídkám na poli modelingu. Žhavou novinkou posledních dní je, že Inna ulovila tenisovou špičku Radka Štěpánka. Jak dlouho jim láska vydrží prozradí až následující dny...

Pokud vás zajímají podobné příběhy jako je tento, sledujte televizní seriál Pod ochranným dohledem, který vysílá stanice CBS Drama.

Ve druhém dílu jste se dozvěděli proč se rozpadlo manželství moderátora Leoše Mareše.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47