Dáme krk na to, že nepoznáte, která je která! Téhle kočce koluje v žilách stejná krev, jako Simoně Krainové.

 Celebrity 
25. června 2014 13:55 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Simona nebo Yvonna? Foto: Soukromý archiv Simony Krainové
Tak to je k nevíře. Vypadá jako Simona, ale není to Simona. Sexy kočka, která na fotografiích pózuje s Krainovou, je totiž její starší sestra. A to je další věc, které se nechce věřit. Yvonna se sice narodila o šest let dřív, ale o nějakém stárnutí nemůže být řeč, vypadá totiž fantasticky!

Simona Krainová se se svoji ségrou sice moc často nechlubí, ale je na první pohled vidět, že když se tyhle dvě sejdou, stojí to za to. „Nedám na ni dopustit, je skvělá teta mým dvěma synům i moje opora, jakou by správná sestra měla být,” svěřila se vipstory.cz Simča. Až nás napadá, proč se taktéž ona nevrhla na modelingovou dráhu. O tohle pohledné duo by byl jistě velký zájem. Yvonna je ovšem prý spíš úžasná máma než modelka a tudíž si nikdy nepřipadala méněcenná, že žije ve stínu slavnější příbuzné.

V čem nám ale musíte dát za pravdu? Simona má u sebe skvělé zrcadlo, jak by mohla za takových šest let vypadat ona sama. Protože když si tyhle dvě nasadí brýle a našpulí pusu, možná, že i sám Karel by měl problém je od sebe rozeznat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47