Roman Vojtek jemně naznačuje, že je blbec. A záhadně se mu ztratily ryby z jezírka. Že by se šly projít, Romane?

 Celebrity 
20. června 2014 06:07 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Klasický den Vojtkových se zvířátky Foto: Minimax
Když Roman Vojtek vyrazil s celou rodinkou ven za zvířátky, musel se tam cítit jako doma. Nestačí mu totiž, že má dvě krásné blondýnky, ale ještě si pěstuje celý zvěřinec. „Mám doma asi třicet ryb v jezírku. Původně jsem tam nasadil takové hezké ryby, které měly svého času parádních čtyřicet centimetrů, ale asi mi je někdo ukradnul. Jednoho dne záhadně zmizely. Pak jsme asi před rokem adoptovali malé černé koťátko, které se usídlilo u nás na zahradě,” říká Roman, který od mala vyrůstal na Valašsku mezi hospodářskými zvířaty.

Především s koňmi si toho jako pohádkový herec užil mnoho. „Režiséři měli vždy pocit, že k tomu potřebuji speciální kurz, jenže ten vždy dopadnul stejně špatně. Já si prostě myslím, že kůň moc dobře pozná, kdo na něm sedí, jestli blbec nebo autorita,” poznamenal Vojtek a jasně tím naznačil, do jaké skupiny spadá on. Z prvních hodin jezdectví si dokonce odnesl i úraz a od té doby má z koní přirozený respekt.

Na Hoffmeisterově dvoře u Prahy, kam jeli podpořit zvířecí den dětské stanice Minimax, Editka nedala jinak, než že se musí zúčastnit soutěže Hurá na koníka na jejich facebookových stránkách. Ona se totiž naopak projevila jako zdatný jezdec, i když jí jsou teprve čtyři. „Editka se koní vůbec nebojí. Celkově má ráda zvířátka. Často jezdíme do ZOO, kde nás můj kamarád z dětství vždy provede. Klidně tam krmila slona, kterého jsem se já taky bál,” vyprávěl Roman.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum