Co chtěl po Simoně Krainové známý italský fotograf? Dodnes je tímto zážitkem poznamenaná!

 Celebrity 
19. června 2014 10:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Do smrti na to nezapomene Foto: Facebook S. Krainové
Jsou zážitky, které bychom nejraději vymazali z paměti. Během dlouhé modelingové kariéry by Simona Krainová nejspíš mohla dlouho vyprávět, ale na to, co nám řekla, opravdu do smrti nezapomene. To byl totiž fakt adrenalin!

„Byla jsem s jedním italským fotografem fotit v Římě a on mě nutil skákat přes šutry. Je velmi slavný a zásadně fotí fotky v pohybu, třeba když někdo letí nebo vyskakuje... má je takové rozevláté. Jenže já jsem měla asi dvaceticentimetrový podpatky ještě s platformou a on po mě chtěl skákat na hodně kostrbatém terénu,” vzpomíná Simona na nepříjemný zážitek.

Jak se dalo předpokládat, úraz na sebe nenechal dlouho čekat. „Tenkrát jsem si roztrhla koleno, měla jsem asi sedm stehů a museli mi to laserem upravovat. Fakt jsem s tím měla problém a to koleno mě strašně dlouho bolelo. Opravdu jsem se u toho focení zranila a hodně mě to štvalo,” svěřila se Krainová vipstory.cz.

Mnozí z vás si možná vzpomenete na situaci, kde Simona pózovala po boku velkého tygra. „Tak tohle bylo daleko horší než tygr,” dodala modelka!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47