Diváci rozhodli jednoznačně - upálit Agátu Prachařovou! A tak skončila v plamenech...

 Celebrity 
19. června 2014 05:18 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Agáta skončila v plamenech Foto: ICE&FIRE
Vsadíme se, že takhle pekelnou jste divokou pařmenku určitě ještě neviděli! Královna večírků Agáta Prachařová ukázala, že má skutečně kuráž a není jen obyčejné ramínko na šaty. Bez váhání totiž kývla na test živlů. „Já sama jsem živel. Nikdy jsem nic takového nezkusila a je to výzva. Myslím, že vydržím tak šest vteřin. Mám vás ráda,” loučila se se smíchem Aguš.

Místo svého obvyklého outfitu oblékla azbestový skafandr. Tento speciální ochranný oblek, který můžete vidět třeba u hrdinů akčních filmů nebo u statečných hasičů, sice neodhalil její krásné křivky, ale zato ji ochránil před nespoutanými živly, které jdou ruku v ruce s novým drinkem ICE&FIRE. – ledem a ohněm.

Diváci v reálném čase rozhodovali svým online hlasováním o živlu, který měl prověřit Agátinu odolnost. Modelka byla statečná, vydržela celé čtyři minuty. Mezitím se nechala ošlehnout plamenem o 600° celsia a následně došlo i na mráz (mínus 70° celsia). Toho už se však ujal Prachařové kamarád Honza.

„Dělá za mě všechny věci, které se mi dělat nechtějí. Třeba vynést koš, někdy dělá chůvu. Taky za mě rodil, já Kryšpína jen nosila,” vtipkovala již zocelená Prachařová. „Bylo to náročné. Špatně se v tom dýchalo, teplota i tlak byl mnohem větší, než jsem čekala,” dodala na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008