Proslulá sexbomba šla ven s bolestnou pravdou: Jako malou ji opakovaně znásilnili!

 Celebrity 
21. května 2014 05:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Možná to ledacos vysvětluje... Foto: Twitter
Stala se jedním z největších sex symbolů své generace, přesto však Pamela Anderson neměla jednoduché dospívání. Přiznala se, že než došla slávy, jako malá se stala obětí znásilnění a zneužívání. Nyní je z ní, kromě sexuálního objektu, aktivistka, která urputně bojuje za práva zvířat, lidí a životního prostředí.

„Neměla jsem to snadné. Přestože jsem měla milující rodiče, ve věku od 6ti do 10ti let mě obtěžovala má chůva. Když mi bylo 12, šla jsem do domu svého kamaráda. Jenže byl zrovna zaneprázdněn, a tak se jeho starší bratr rozhodl, že mě naučí vrhcáby. To vedlo k masáži zad a nakonec mě znásilnil. To byla má první sexuální zkušenost. Jemu bylo 25,” svěřila Pamela Associated Press šokující informace ze svého dětství.

A tím její vyprávění neskončilo. „Můj první kluk v deváté třídě si usmyslel, že by bylo zábavné, kdyby mě on a jeho parta šesti kamarádů znásilnili. Netřeba dodávat, že mi dlouho trvalo, než jsem opět dokázala věřit lidem. Rodiče se snažili abych byla v bezpečí, ale otec byl alkoholik a matka měla dvě zaměstnání. Sama měla dost své bolesti, takže se svojí jsem jí neotravovala,” dokončila vyprávění Anderson.

Právě záchrana zvířat ji prý dostala zpátky nahoru. Prostřednictvím přírody našla nový směr života a než měla děti, oceán byl prý její jediný kamarád.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?