Nádherná česká krasotinka dnes slaví čtvrtstoletí a už má mindráky! Ke všemu ji přítel čím dál víc zanedbává.

 Celebrity 
17. května 2014 12:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Všechno nejlepší Terezo! Foto: Facebook / Music Club Zlatý Strom
Ačkoliv se to zdá nemožné i první česká Miss Earth 2012 Tereza Fajksová má z rostoucího věku mindrák. Dnes slaví své 25. narozeniny a přiznala se, že už od 18ti let je to v pytli! „Do té doby jsem chtěla být pořád starší a teď chci být stále mladší. Čím vyšší vek, tím víc starostí a jakmile se vás všichni začnou ptát kdy bude svatba a děti, tak to jde do kýblu,” řekla vipstory.cz Fajksová, která prý již od plnoletosti dostává od babiček výbavu do domečku od prostírání až po nádobí.

„Jako ještě to je fajn, horší to bude třeba za dvacet let, ale už si začínám kupovat krémy na vrásky. Jak se pořád směju nebo mračím, tak už je to na obličeji vidět a já k tomu mám ještě mimické předpoklady,” svěřila se Tereza.

S přítelem už jsou spolu sedm let, takže nás zajímalo, copak pro ni krásného na narozeniny vymýšlí. „Ty první dva roky to byly dárky každé výročí, měsíční, narozeniny, svátek, ale postupem času to jde hůř a hůř. Teď jsem ráda, když mi sotva dá kytičku, kterou ještě natrhá před barákem. Ale nejhezčí od něj asi byly náušnice nebo taková drobnůstka. Šperk mě vždy potěší,” prozradila nám půvabná Miss.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod