Martin Stránský nás dojímá v seriálu Doktoři z Počátků. Věděli jste ale, že je taky prvotřídní hulvát?

 Celebrity 
16. května 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hlas Dr. House si jistě rychle vybavíte... Foto: Facebook / Twitter
Již druhá koncertní zastávka Hugha Laurieho alias Dr. House v Česku se blíží. Ačkoliv seriálová postava, která ho proslavila, je nerudný avšak geniální hrubián, ve skutečnosti je Hugh mnohem jemnější pianista a bluesový zpěvák.

Na jeho brněnský koncert nyní místní fanoušky zve kdo jiný než herec a dabér Martin Stránský, jenž Lauriemu, potažmo Houseovi, propůjčil všem známý drsný hlas. Speciálně k blížícímu se koncertu namluvil Stránský průvodní slovo ke krátkému medailonku tohoto britského herce a muzikanta. Vedle zajímavostí o tom, proč se z Hugha nakonec nestal profesionální veslař, jak si původně přál, ale slavný herec a komik, jsou v něm k vidění i archivní fotografie z dob jeho hereckých začátků.

Podle rozhovoru, který nedávno poskytl, se Laurie mohl profilovat spíše coby ”sedící kytarista”, jakými jsou například Muddy Waters či B. B. King. „A kdo by to nechtěl? Když vyšla moje první deska, v té době všichni sedávali na barové židličce. A zřejmě to mě přivedlo ke hře na piano, protože u něj se dá taky dobře sedět,” řekl herec.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod