Petra Černocká má problém s alkoholem. Komplikuje jí život, nemá smysl si něco nalhávat.

 Celebrity 
16. května 2014 05:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Všechno Saxana vykouzlit neumí Foto: Archiv Mount Steak Restaurant
Petra Černocká vypadá pořád báječně. Málokdo by hádal, že už je babička. S rostoucím věkem má však jeden veliký problém – alkohol. „Nebudeme si nic nalhávat. Čím je člověk starší, tím hůře tělo ten alkohol rozkládá. Já mám strašně ráda bílé víno, ale je mi po něm taky strašně špatně,” konstatovala zpěvačka, ale ty dvě deci si prý vždy povolí.

„Dneska jsem si dala červený. To mi tolik nechutná, ale zase mi po něm není blbě. Já mám s alkoholem problém odjakživa. Jako holka jsem sice byla činorodá, ale vždy mi bylo ráno hůř než ostatním,” řekla vipstory.cz Černocká. Dnes už se tedy raději soustředí na jiné věci. „Abych si cvičila paměť, abych vydržela energeticky, když dostanu na dva dny hlídat vnučku. V mém věku už ani tolik není důležitý ten vzhled, ale například to, aby někoho zajímalo, co říkám.”

Kdyby si tedy Petra měla vybrat zda víno, muži nebo zpěv, rozhodně by volila zpěv. „Chlapi vás přehlížejí už od čtyřiceti, ale přemýšlela jsem o tom, že jelikož celý život nechodím na žádné hodiny zpěvu, tak by mě zajímalo, jestli by se ještě něco nedalo vylepšit. Taky možná zase začnu chodit na piano, protože jsem všechno zapomněla,” dodala Černocká na závěr.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47