Nevraživost ve slavném hereckém rodě. Proč se Jana Štěpánková se svým mladším bratrem nemusí?

 Celebrity 
10. května 2014 05:27 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Štěpánková Foto: Facebook
Sourozenci z věhlasného hereckého rodu k sobě jen obtížně hledají cestu a je veřejným tajemstvím, že Jana Štěpánková a Petr Štěpánek se příliš nemusí.

Zatímco herečka měla velmi kladný vztah k zesnulému Martinovi Štěpánkovi, s mladším bratrem to má naopak. Proč tomu tak je? Kořeny sporu jsou zřejmě v rozdílném pohledu na politické dění kolem nás. Bratr Martin trávil za totality delší čas v exilu, neboť mu hrozil vyhazov z divadla, pokud nevstoupí do strany. V roce 1981 spolu s manželkou Jaroslavou Tvrzníkovou emigrovali do Rakouska, odkud se zpět do vlasti vrátili až v roce 1994. Působil také jako redaktor v rádiu Svobodná Evropa. V září 2010 se bohužel herec ve své pracovně zastřelil.

Naopak bratr Petr proplouval v totalitním režimu hladce a s komunisty táhl za jeden provaz. Šel z role do role a se svojí manželkou režisérkou Vlastou Janečkovou vedl velmi pohodlný život.

Dá se tedy říci, že zatímco jeden bratr herečce imponoval, s druhým ne a ne najít společnou řeč. Není divu, že nedořešené rozepře stále visí nad vztahem obou sourozenců a oni k sobě nemohou najít cestu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod