Roman Vojtek v ohrožení života! Probudil se na jipce s plačící manželkou na klíně.

 Celebrity 
10. května 2014 12:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Roman má štěstí v lásce, o tom není pochyb Foto: Česká Greyhound Dostihová Federace
Oblíbený herec Roman Vojtek si je moc dobře vědom, že má štěstí v lásce a ne ve hře. Hazard a sázky tak zkrátka nejsou jeho hobby. „Když jsem byl v Las Vegas, samozřejmě jsem hodil do automatu pět dolarů, ale nic jsem nevyhrál. Já nesázím, nesleduju žádné hokejové a fotbalové ligy,” svěřil se nám na chrtím dostihovém závodišti v Praze.

Co ovšem dělat ve chvíli, když si osud usmyslí si s vámi pohrát? „Když jsem třeba chtěl jít na operaci s kolenem, trochu mi tělo špatně reagovalo na epidurál a místo toho, aby mi to umrtvilo spodní část těla, přestal jsem dýchat a probudil jsem se na jipce. Nade mnou plačící manželka,” odvyprávěl nám Roman hrůzný zážitek. To bylo prý asi to nejhorší ohrožení života, do jakého se kdy dostal.

Ovšem ani kariéra herce není vždy med. Na divadelní scéně právě působí jako Ludvík XVI. v muzikálu Antoinetta – Královna Francie. „Umřu, setnou mi hlavu na gilotině. Lidi pak se mnou soucítí a tleskají mi,” řekl Vojtek, kterého brzo čeká i natáčení nového seriálu, o němž zatím nemůže moc mluvit, ale my už teď víme, že ten, kdo napsal úspěšný seriál Vyprávěj, napsal i tento.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008