Gábina Partyšová se veze na dobré vlně. A při tom předvádí nejenom svoje výstavní kejtičky.

 Celebrity 
08. května 2014 12:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
S Kristiánem si užili zábavný den ve vodě Foto: Aqualand Moravia
Jelikož měla Gábina Partyšová práci v Brně, spojila příjemné s užitečným a se synem Kristiánem si udělali malý výlet do Aqualandu nedaleko Pasohlávek na jižní Moravě. Je vidět, že se jí opravdu daří jak v zaměstnání, tak i v lásce. Za tu postavičku v plavkách se totiž rozhodně stydět nemusí. Moderátorka ukázala v celé své kráse ploché bříško a pevné tělo. Není divu, že si fotografy pustila až do bazénu.

„Byli jsme ve vířivce, na vodních atrakcích a vyzkoušeli jsme i pár tobogánů. Na některé je Kristiánek ještě malý, i když plave už od 2,5 let, pořád se potápí, skáče ve vodě, až mě napadá, že je to takový pod-vodník. Co mě opravdu nadchlo je, že se v Aqualandu Moravia konají víkendové tematické akce pro děti,” dodala Partyšová.

V současné době má Gábina dostatek práce. „Moderuji různé eventy i golfy, navíc jsem dostala nabídku z televize, tak ji zvažuji. Možná se na podzim, kdy půjde Kristián do školy, vrátím na obrazovky,” prozradila. To se potom není čemu divit, že vypadá tak skvěle, když se jí vede po všech stránkách.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít