Rychtář začíná silně přehrávat roli trpitele. Sbírá na kolejích ”zbytky” Bartošové a ukazuje je do televize!

 Celebrity 
08. května 2014 06:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kam až nechutné chování vdovce zajde?! Foto: TV Prima / Facebook
Podezřelé nestandartní vdovectví Josefa Rychtáře už opravdu každému vrtá v hlavě. Nejen, že se tak neuvěřitelně urputně snaží každého přesvědčit, jak je nevinný, ale aby všem dokázal, jak mu Iveta Bartošová chybí, schoval si doma několik relikvií z místa činu a ochotně je ukázal na TV Prima, jako by se jednalo o běžnou součást truchlení.

„To je kámen, tam Ivetu našli. Sebral jsem to z kolejiště,” chlubí se bizarně Rychtář do televize. Morbidní korunu tomu nasadil, když vytáhl obálku s nápisem – Džambulka, trať, neštěstí – v níž je údajně kus krve jeho zesnulé manželky! „Já si myslím, že je to krev s něčím, čím to posypali, aby to neutralizovali. Takže to je kousek mé Ivety,” hlásal do kamery a chudák reportérka jen s otevřenou pusou zkameněle zírala.

Nad chováním pozůstalého manžela zůstává všem rozum stát. Jaký člověk by sbíral z kolejí části mrtvé milované?! Na tělo Bartošové nebyl pěkný pohled, proto policie Rychtářovi zakázala vidět to, co ze zpěvačky zbylo. Ale jeho ochotnické divadlo už se nelíbí ani odborníkům. Tohle není normální!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít